Asuminen


Nautitko luonnonläheisyydestä ja kulttuurista? Luonnon- ja kulttuurinystäville Cecilia on ihanteellinen paikka asua. Lenkkipolut ja kulttuurikeskus Vuotalo ovat vain kivenheiton päässä.

Seniori Cecilian asunnon parvekkeella

Valoa ja viihtyisyyttä

Ceciliassa on kaikkiaan 128 laadukasta vuokra-asuntoa, joista jokainen on esteetön.  Valtaosa asunnoista on kaksioita, kooltaan 41–43 m2 (2 h + kk + parveke). Lisäksi on jonkin verran isompia asuntoja (46–72,5 m2).

Asunnot ovat valoisia ja käytännöllisiä. Kaksioissa on olohuone, makuuhuone, avokeittiö, tilava kylpyhuone ja parveke. Keittiössä on valmiina turvallinen, ajastimella varustettu liesi ja jääkaappipakastin, kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle.

Olohuoneen ja makuuhuoneen välillä on liukuovista muodostuva seinä, joten asunto mukautuu yksiöksi tai kaksioksi. Makuuhuoneesta löytyy kaappitilaa vaatteille ja liinavaatteille.

Avarat yhteiset tilat, viihtyisät juttunurkkaukset, aulat talvipuutarhoineen, lounasravintola ja vehreät pihat ovat luonnollinen jatke omalle kodille.  Ne tarjoavat luontevat puitteet myös yhteiseen tekemiseen ja seurusteluun muiden asukkaiden kanssa. Talomme on savuton.

Asunnoissa on järkevät pohjaratkaisut ja niissä, kuten myös yhteisissä tiloissa, on palovaroittimet ja sprinklerlaitteistot. Sähköliesissä on turvallisuutta lisäävät ajastimet. Tärkeä asumismukavuutta lisäävä tekijä on asuntokohtainen jäähdytysjärjestelmä. Sen ansiosta asunnoissa on kesäkuumallakin mukavan viileää ja sisäilma hyvälaatuista vuoden ympäri.

Asumismuodosta

Vuokra-asuminen vaatii jonkinasteista omatoimisuutta, koska Cecilian asumismuotoon ei sisälly kotihoidon palveluita. Näistä asukkaat voivat sopia erikseen oman tarpeen ja tilanteen mukaisesti. Talon Cecilia-tiimi on paikalla arkisin klo 8-16 välillä. Asumisen turvallisuutta lisää turvapuhelinpalvelu.

Kiinnostuitko?