Hae asuntoa

Kaksi asukasta istuvat aurinkoisella sisäpihalla rollaattorien päällä

Näin haet asuntoa

Asuntoa haetaan hakemuslomakkeella, jonka voit tilata asukasvalinnoista vastaavalta Iina Lindbergiltä puhelimitse: 09 2312 0202, 050 435 5189 tai sähköpostilla: iina@cecilia.fi

Hakemuksen voi täyttää hakija itse tai hakijan läheinen. Hakemuksen jättäminen ei ole sitovaa. Hakemus on voimassa kaksi vuotta.

Postita hakemuslomake liitteineen osoitteeseen: Senioritalo Cecilia / Asuntohakemus, Vuosaarentie 8, 00980 Helsinki.

Asukkaiden valintaperusteet

Noudatamme asukasvalinnoissa Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) ohjeita. Asukasvalinnoille on asetettu varallisuusrajat:

99 000 € / yksinäinen henkilö
138 000 € / pariskunta / kaksi henkilöä

Hakijan vakituisessa käytössä olevaa omistusasuntoa ei oteta huomioon varallisuutena. Asukkaaksi voi hakeutua asuinpaikkakunnasta riippumatta, ikäraja on 60 vuotta.

Hakiessa tulee hakijan toimittaa:

  • Lääkärintodistus palveluasumista varten (ei tarvitse olla B-lausunto). Todistuksessa tulee olla sekä muistitestistä (MMSE) saatu pistemäärä, että arvio henkilön sopivuudesta itsenäiseen asumiseen Senioritalossa, jossa ei ole ympärivuorokautista hoivapalvelua. 
  • Todistukset viimeksi vahvistetusta verotuksesta (kopiot): esitäytetty veroilmoitus ja kiinteistöistä kiinteistöverolippu

Muuta tärkeää

  • Palveluasunnossa teetetyn koti- ja hoivatyön kustannuksista saa kotitalousvähennyksen. Verohallinnon verkkosivuilta saat tarkempia tietoja kotitalousvähennyksestä.
  • Vuokravakuutena peritään kahden kuukauden vuokra
  • Asuminen Senioritalo Ceciliassa vaatii jonkinasteista omatoimisuutta.
  • Ceciliassa ei ole muistiyksikköä.

Vapaat tai vapautumassa olevat asunnot

Tällä hetkellä vapaana kaksioita (41-43,5 m²) ja kolmioita (58,5-72,5 m²).

”Tämä on hyvä paikka asua, tuntuu turvalliselta, oikealta kodilta.”