Ravintola

31.7.2023

Uusi ravintola Delicatessen Cecilia avaa senioritalossa 7.8.

Monipuolisia ravintola- ja kahvilapalveluita tarjoava Delicatessen Cecilia avaa Vuosaaren senioritalo Ceciliassa 7. elokuuta. Päivittäin auki oleva ravintola tarjoaa aamupalan, lounaan sekä tuoretta pullaa ja kahvia senioritalon asukkaille ja laadukkaasta kotiruoasta kiinnostuneille vuosaarelaisille. Ravintolan perustamisessa otettiin huomioon senioreiden palautteet, joista ilmeni yllättävän suuri kysyntä kasvis- ja vegaaniruoalle.

Delicatessen on vuonna 1996 perustettu catering-alan yritys Uudellamaalla, jonka ammattikeittiö tuottaa menukokonaisuuksia laatu ja vastuu edellä. Uudessa Delicatessen Cecilia -ravintolassa otettiin huomioon asiakkaiden toiveet yli 80 senioritalo Cecilian asukkaan voimin:

– Saimme 70 palautelomaketta, jotka sisälsivät toiveita uuden ravintolan tarjoiluista. Kasvisruoalla ei ole aiemmin ollut suurta merkitystä seniorikeskuksissa, mutta täällä se oli jo ennakkoon toiveissa: osa vastanneista ilmoitti syövänsä kasvis- tai jopa vegaaniruokaa. Tähänkin on näköjään tulossa jonkinlaista muutosta, kuvailee Delicatessenin ravintolatoimenjohtaja Crister Nyberg.

Delicatessenin ravintolatoimenjohtaja Crister Nyberg.

Myös kotiintilaus ja juhlien järjestäminen onnistuu

Toiveiden mukaisen tarjonnan lisäksi painopisteenä ravintolassa on maukkaan ja ravintorikkaan ruoan tarjoaminen senioreille, joille lounas voi olla päivän ainoa ateria. Delicatessen Ceciliasta on myös mahdollista tilata kotiaterioita, jos liikkuminen on haastavaa, tai kakkuja, jos juhlat ovat tulossa. Myös juhlien järjestäminen ravintolan tiloissa onnistuu.

Tuoreet leivonnaiset sekä edullinen kotiruoka on myös ostettavissa ravintolasta:

– Suunnitteilla on leivonnaistori, josta voi ostaa itse tehtyä leipää ja pullaa kotiin. Joka päivä lounaan jälkeen myymme kaiken ylijäämäruoan edulliseen hintaan talon asukkaille”, Nyberg kuvailee.

Entä mikä on Nybergin oma bravuuri keittiössä?

– Olen aika hyvä loihtimaan erähenkisiä mökkiherkkuja, kuten savustuksia, liharuokia ja itsepyydettyjä kaloja, joiden annetaan kypsyä kaikessa rauhassa. Luonnossa valmistettu ruoka toimii aina, hän naurahtaa.

Lyhyesti:

  • Mitä? Delicatessen Cecilia avaa ovensa 7.8. senioritalo Ceciliassa, osoitteessa Vuosaarentie 8, Helsinki. Ravintola on avoin kaikille.
  • Milloin? Ravintola ja kahvila on auki päivittäin ma–su klo 8.00-14.30
  • Lisätiedot: katso ravintolan tarjonta ja hinnasto Cecilian sivuilta. Vaihtuvat lounaslistat löydät Delicatessenin sivuilta.
  • Ota yhteyttä ravintolaan: p. 040 484 9610 tai cecilia@delicatessen.fi.

31.7.2023

Saattaisit kiinnostua myös näistä